NYHEDER

– Seneste nyt fra Sandbjerg Gods
Møde- og konferencecenter 

 

 • Kommende arrangementer: Offentlige foredrag i Naturvidenskab

  Kommende arrangementer: Offentlige foredrag i Naturvidenskab

  06-07-2021 – kl. 09:30

  Vi afholder i efteråret 2021 følgende offentlige foredrag i Naturvidenskab i samarbejde med Sønderborg Folkeuniversitet med mulighed for tilkøb af forudgående middag eller forplejning under arrangementerne. Det er også muligt at forespørge på en medfølgende overnatning.

  Læs mere
 • Sandbjerg Gods i nye klæder - vi kipper med flaget!

  Sandbjerg Gods i nye klæder - vi kipper med flaget!

  24-06-2021 – kl. 09:30

  Alle de fonds- og selskabsretlige registreringer er nu gennemført, så den sidste del af processen med overdragelsen af Sandbjerg Gods til Aarhus Universitets Forskningsfond er nu afsluttet. Sandbjerg Gods P/S er derfor nu et 100% ejet datterselskab i AUFF-koncernen.

  Læs mere
 • Foredrag, Sære sanser

  Foredrag, Sære sanser

  23-04-2021 – kl. 14:50

  Vores opfattede virkelighed er bestemt af den hukommelse og de sanser, vi er udstyret med. Hør om hvor lille en del af vores omverden vi reelt opfatter og om de sære sanser, der tillader nogle dyr en virkelighedsopfattelse, der er meget langt fra vores egen. 

  Læs mere
 • Covid-19

  Covid-19

  19-04-2021 – kl. 11:15

  På Sandbjerg Gods gør vi alt, hvad vi kan for at følge myndighedernes krav og retningslinjer omkring COVID-19. Vi vil gøre alt for at jeres ophold føles trygt og rart og har derfor gjort følgende i forhold til myndighedernes krav og retningslinjer.

  Læs mere
 • Ny direktør til Sandbjerg Gods

  Ny direktør til Sandbjerg Gods

  26-11-2020 – kl. 15:15

  Sandbjerg Gods får ny direktør, når Henrik Dalgaard overtager roret den 1. december. Han afløser Søren Mogensen, som har valgt at gå på pension efter otte år på posten. Samtidig er Sandbjerg Gods i en proces på vej mod at blive et datterselskab i koncernen Aarhus Universitets Forskningsfond i begyndelsen af 2021.

  Læs mere
 • Sandbjerg Gods i nye klæder

  Sandbjerg Gods i nye klæder

  30-09-2020 – kl. 09:30

  Gennem mere end to år har bestyrelsen for Den Selvejende Institution Sandbjerg Gods arbejdet på at sikre godsets fremtid som et attraktivt kursus- og konferencecenter ved at overdrage godset til Aarhus Universitets Forskningsfond som gave.

  Læs mere