Kom med når vi torsdag den 23. november genoptager højskoletraditionen på Sandbjerg Gods for en dag. Vi skal dykke ned i Sandbjergs historie - med særligt fokus på Karen Blixens søster, Ellen Dahl, der boede på Sandbjerg frem til sin død, og var meget forud for sin tid i forhold til tanker om fredet land, biodiversitet m.v.
Læs merePå Sandbjerg arbejder vi med at tænke klima og miljø ind i det, vi laver. Blandt andet har vi etableret jordvarmeanlæg, arbejder med reduktion af madspild og rejser 14 hektar skov i 2024.
Læs mereMandag den 13. november 2023, kl. 18.00 - 21.00 ARRANGEMENTET ER UDSOLGT.
Læs mereAlle Sandbjergs værelser, badeværelser og reception er nu renoveret, og vi ser frem til at byde de første gæster indenfor.
Læs mereMed støtte fra Landbrugsstyrelsen har vi på Sandbjerg Gods besluttet at igangsætte et skovrejsningsprojekt på knap 14 hektar med plantning i foråret 2024.
Læs mereMed overnatning på henholdsvis Sandbjerg Gods og Als Kloster er scenen sat for Oh So Quiets første rute i historiens tegn. I kommer til at gå i det kystnære landskab ved Alssund og Flensborg Fjord, hvor dag to og tre foregår på Gendarmstien.
Læs mereKøkkenchef Anders og team har nu fastlagt festmenuerne for 2023, og du kan se første halvårs menuer på vores hjemmeside.
Læs merePå Sandbjerg er 32-årige Pernille Petersen udnævnt som teamleder for reception og house keeping. Pernille kommer med snart tre års erfaring fra Sandbjerg Gods og erfaring fra branchen – heriblandt fra Alsik Hotel & Spa og McDonald’s. Pernille har de seneste snart tre år været ansat i køkkenet på Sandbjerg, men er nu blevet tildelt større ansvar.
Læs mereSandbjerg Gods har en særlig tilknytning til forskningen ved Aarhus Universitet. Brug et foredrag fra Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus Universitet som en indledning til mødet, til en pause eller som en afslutning på dagen.
Læs mereLedelsen på Aarhus Universitet har – som et led i arbejdet med AU’s grønne omstilling – besluttet, at vegetarisk mad som udgangspunkt skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. Det skal fortsat være muligt at bestille alternativer med kød, men som et aktivt tilvalg.
Læs mere