OVERNATNING

Book konference med overnatning

Hvor kan du overnatte? Godsets værelser er fordelt i godsets mange bygninger. Det gør værelserne forskellige. Hvis du booker et enkelt værelse, så er der således mange muligheder. Hvis I er en gruppe, som booker samlet, så sørger godset for, at I bor så samlet og hensigtsmæssigt som muligt.

Palæet

3 dobbeltværelser med plads til 6 personer.

Tre værelser er placeret i Sandbjerg Gods’ hovedbygning, Palæet. Værelserne er alle dobbeltværelser med historisk indretning og adgang til bad og toilet på gangen. De tre værelser ligger ved siden af hinanden på 1. sal, og fra værelserne er der udsigt til henholdsvis Alssund og Møllesøen. To af værelserne har eget badeværelse på gangen, mens et enkelt har eget badeværelse.

Palæet er den karakteristiske gule bygning fra 1788. I palæet findes også spisestuen, havestuen, biblioteket, fjernsynsstuen, herreværelset og kabinettet. Dertil er der adgang til et mindre mødelokale til 12 personer samt fire grupperum med plads til otte personer.

Booking / forespørgsel

Forpagterboligen

7 værelser med plads til 14 personer.

Syv værelser (4 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser) er i Forpagterboligen. Alle værelserne er med eget bad og toilet. Der er fire dobbeltværelser og et enkelt værelse placeret på 1. salen, og der er to enkeltværelser i stueplan.

Forpagterboligen er den hvide sidebygning, som er placeret mellem slotspladsen og gårdspladsen. I bygningen er der desuden auditorium til 25 personer, mødelokale til 16 personer og to grupperum til 8 personer.

 

Booking / forespørgsel

Stalden

37 værelser med plads til 49 personer.

Stalden rummer hovedparten af alle godsets værelser (12 fleksværelser og og 19 enkeltværelser). Værelserne er fordelt på både stueplan og på 1. sal. Alle værelser har eget bad og toilet. Værelserne er indrettet i enkel og lys stil med plankegulv. I Stalden ligger desuden to auditorier med plads til hhv. 75 og 25 personer. 140 personer i det store Staldauditorie i biografopstilling.

 

Booking / forespørgsel

Ny fløj

20 værelser.

I stueplan er der ni fleksværelser og et enkeltværelse. På førstesalen er der ti enkeltværelser. Alle værelser er med eget bad og toilet. 

 

Booking / forespørgsel

Inspektørboligen

6 værelser med plads til 10 personer.

Inspektørboligen rummer seks hyggelige værelser (4 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser) med eget bad og toilet. De to dobbeltværelser ligger på 1. sal, og de resterende ligger i stueplan. I bygningen er der desuden et grupperum.

Booking / forespørgsel

Enghuset

2 værelser med plads til 4 personer

Enghuset har blot to værelser (2 dobbeltværelser) med eget bad og toilet. Værelserne ligger på 1. sal og har udsigt til engen, hvor der i sommerperioden går kreaturer.

I Enghuset er der auditorium til 36 personer, grupperum til 14 personer samt opholdsrum.

Booking / forespørgsel

SPØRGSMÅL?

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål om overnatningsmulighederne
er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt