MØDEFORPLEJNING

Lækkert udvalg af mad og drikke

Hvad er på menuen? På Sandbjerg Gods gør vi os umage for, at du kan have et dejligt ophold med en god forplejning. I godsets køkken prioriterer køkkenchef Anders Blaudzun og det dygtige personale at servere lækker og varieret mad for vores gæster, så I altid er sikret god mødeforplejning til jeres konference.

Se den aktuelle menu længere nede på denne side.

2024:
Se menu for januar til marts.
Se vegetarmenu for januar til marts.

Se menu for april til juni
Se vegetarmenu for april til juni

Se menu for juli til september.
Se vegetarmenu for juli til september.

Se menu for oktober til december.
Se vegetarmenu for oktober til december.

Se vinkort

Lækker forplejning med dagens menu 

Dagens menu vælges af køkkenchefen, og det er en to-retters menu med hovedret og enten forret eller dessert. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens udvalg. Menuen planlægges for et år ad gangen, og den varierer fra årstid til årstid. Dagens aftenmenu kan vælges af alle gæster, uanset om du gæster godset alene eller i en gruppe.

Top dagens forplejning med en festmenu

Festmenuen er en tre-retters menu med mulighed for tilpasset drikkevaremenu. Festmenuen sikrer lækker forplejning ovenpå en dag med møder, og er en mulighed for grupper på mere end 12 personer. Du kan se årets forslag til muligheder for festmenuer i folderen herunder. Hvis du har særlige ønsker og forslag, så må du endelige kontakte os.

Begge menuer kan inkludere anretninger for vegetarer, veganere eller allergikere.

Forplejning til møder

Hvornår spiser vi? Når du besøger Sandbjerg Gods, så serverer køkkenet måltider for alle besøgende på samme tidspunkt hver dag. Til spisetiderne samles alle godsets beboere. Du ser spisetiderne herunder:

Morgenmad kl. 8.00-9.00
Frokost kl. 12.00-13.00
Eftermiddagskaffe og -te aftales individuelt
Aftensmad kl. 18.00-19.00

Menuen på Sandbjerg Gods

Januar til marts
 

OBS: Vi gør opmærksom på, at vegetarisk mad som udgangspunkt skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. Se vegetarisk festmenu for januar til marts. 
 

Sprøde og saltede rodfrugter
Brød og smør

---------------     .     ---------------

Forret

Bagt torsk, spinat, kartoffel og rygeost
Karse
 

---------------     .     ---------------

Hovedret

Mør grisebasse, urtesmør,
brændt kærlighed og sprød rødbede

---------------     .     ---------------

Dessert

Hvid chokolademousse, bagte ananas og kokos tuiles

eller

Sandbjergklassiker - isbomben med to slags is på sprød bund (bestilles senest to uger før arrangementet)

Pristillæg: 245,- pr cuvert

Det er muligt ved forespørgsel at købe et glas vin fra vinkælderen.
Vi har også bobler, spiritus og likør, og skulle der være et ønske
om en vinsmagning, giver vi gerne et tilbud på det via ekstern leverandør.
Passer en del af programmet til et fadølsanlæg, kan vi også give et bud på en løsning.
 

Se vores vinkort her.