MØDEFACILITETER

Moderne udstyr og smukke omgivelser 


På Sandbjerg Gods kan du finde fred og ro. Du kan finde rum for fordybelse og refleksion. Hvis du ankommer sammen med en arbejdsgruppe, så tilbyder godset rammerne, så I kan samles om vidensudveksling, samtaler og fællesskab.

Konference- og mødefaciliteter med rum for fordybelse og refleksion

Du finder følgende mødefaciliteter på godset:

  • Opholdsstuer er der tre af på godset: biblioteket, herrestuen og havestuen, som alle ligger i Palæet. Disse tre er husets oprindelige stuer, som giver historiske rammer for dit ophold. Her kan du eller den gruppe, du følges med, trække dig tilbage om aftenen til samvær og samtale efter dagens program.
  • Fjernsynsstuer er der ligeledes tre af, og du finder fjernsynsstuerne i Palæet, i Avlsbygningens kælder og i Enghuset. I fjernsynsstuerne kan du se dagens nyheder eller tage en pause efter en travl dag. Der er mulighed for at tage danske kanaler.
  • Spil som fx billard, bordtennis og dart er til rådighed i kælderen under avlsbygningerne. Desuden kan du i receptionen låne raflebægere og spillekort eller crocket og kongespil til at spille udendørs.
  • Saunafaciliteter findes i kælderen i Staldbygningen. Saunaen er høflig selvbetjening og er varm efter 15-20 minutter.
  • Badebroen er etableret sommeren 2021. Fra badebroen kan du få et frisk dyp i Alssund.
  • Petanquebanen finder du i godsets park. Petanque-spillet kan du låne i receptionen.
  • Husk: Hvis du har elbil, kan du lade den på vores seks Clever ladestandere på p-pladsen. 

MØDELOKALER

Mødefaciliteterne på Sandbjerg Gods giver jer rig mulighed for at finde nogle omgivelser, der passer perfekt til jeres møde eller konference. Vi tilbyder flere forskellige muligheder. 

Her kan du se en samlet oversigt over alle lokaler. Se hvad de indeholder,
samt hvordan de kan danne rammen om dine konference- og mødeaktiviteter.

Mødelokaler