Bryllupslokaler

Hold jeres bryllup på Sandbjerg Gods


Lad Sandbjerg Gods danne rammerne for jeres Bryllup. Vores idylliske gods er beliggende i det smukke sønderjyske landskab. Du finder vores historiske lokaler ved vandet mellem sø og sund. Her på Sandbjerg Gods gør vi en dyd ud af at gøre jeres store bryllupsdag til noget helt særligt. Vi har omfattende erfaring i at afholde uforglemmelige bryllupsfester. Uanset om I drømmer om et udendørs bryllup med udsigt over vandet eller en indendørs ceremoni omgivet af mange århundreders historie, kan vi gøre jeres drømmebryllup til virkelighed. Vores erfarne teamleder og køkkenchef vil arbejde tæt sammen med jer, for at sikre, at hver detalje reflekterer jeres vision. Lad os sammen skabe de perfekte rammer om en begivenhed, der vil blive husket for livet.

Praktisk om bryllup


Hos Sandbjerg Gods forstår vi, at en bryllupsdag er en ganske særlig livsbegivenhed. Derfor vil vi gøre alt vi kan, for at sikre at I får en fantastisk dag. Efter I kontakter os kan I forvente følgende:

1) Vi foreslår et tidspunkt til en indledende samtale. Vi foretrækker det foregår på selve godset, men er også åbne for et holde mødet online.

2) Til den indledende samtale laver vi en forventningsafstemning, for at finde ud af om vi er et godt match. Under forventningsafstemningen vil vi komme rundt om mad, dekorationer, vin, musik mv. samt at 80% af arrangementets gæster overnatter.

3) Såfremt vi er et godt match, vil I modtage et prisoverslag.

Kontakt os

Start rejsen mod jeres drømmebryllup i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Står I for blomster til bryllup? Vi tilbyder mindre blomsterdekorationer. Man er velkommen til selv at stå for blomster, lys og dekoration af borde og lokaler.

Kan vi blive viet hos jer? Vielse i haven og parkanlægget er tilladt. Man skal dog selv stå for opsætningen og nedtagning af stole, løber m.v.

Serverer i alkohol? Vi har ikke en decideret bar, men der kan købes forskellige former for alkohol.

Hvad koster det at holde bryllup på Sandbjerg Gods? Det varierer fra gang til gang. Kontakt os for at høre nærmere.