Vegetarmenu - Okt-Dec

OBS: Vi gør opmærksom på, at vegetarisk mad som udgangspunktet skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. 

Sprøde og saltede rodfrugter
Brød og smør
 
-------- . --------

Forret

Toast melba, cremede svampe,
brøndkarse og unikaost

 
-------- . --------

Hovedret

Sprød bede, belugalinser,
rosenkål og rødvinssauce

 
-------- . --------

Dessert

Danske æbler, rosmarin,
rørt is og kanel

eller

Sandbjerg klassiker - Isbomben, med to slags is på sprød bund (bestilles senest to uger før arrangementet)

Det er muligt ved forespørgsel at købe et glas vin fra vinkælderen. Vi har også bobler, spiritus og likør, og skulle der være et ønske om en vinsmagning, giver vi gerne et tilbud på det via ekstern leverandør. Passer en del af programmet til et fadølsanlæg, kan vi også give et bud på en løsning. 

Se vores vinkort her.