Forårsmenu - Marts til April 2025

OBS: Vi gør opmærksom på, at vegetarisk mad som udgangspunktet skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. 

Sprøde salt-sticks og chips
Brød og smør
 
-------- . --------

Forret

Carpaccio af lufttørret okseinderlår - figenpesto
Grillede løg og syltede svampe

 
-------- . --------

Hovedret

Gris på skaft - græskar, kartoffel
Søde syltede tomater og whisky sauce

 
-------- . --------

Dessert

Hvid chokolade - nødder og grøn yozu-te

eller

Sandbjerg klassiker - Isbomben, med to slags is på sprød bund (bestilles senest to uger før arrangementet)

Det er muligt ved forespørgsel at købe et glas vin fra vinkælderen. Vi har også bobler, spiritus og likør, og skulle der være et ønske om en vinsmagning, giver vi gerne et tilbud på det via ekstern leverandør. Passer en del af programmet til et fadølsanlæg, kan vi også give et bud på en løsning. 

Se vores vinkort her.