Efterårsmenu - Okt-Dec 2024

Sprøde og saltede rodfrugter
Brød og smør

---------------     .     ---------------

Forret

Toast melba, cremede svampe, guanciale,
brøndkarse og unikaost

---------------     .     ---------------

Hovedret

Confiteret andebryst, belugalinser,
rosenkål og rødvinssauce

---------------     .     ---------------

Dessert

Danske æbler, rosmarin,
rørt is og kanel
eller
Sandbjergklassiker - isbomben med to slags is på sprød bund (bestilles senest to uger før arrangementet)

Pristillæg: 245,- pr cuvert

Det er muligt ved forespørgsel at købe et glas vin fra vinkælderen.
Vi har også bobler, spiritus og likør, og skulle der være et ønske
om en vinsmagning, giver vi gerne et tilbud på det via ekstern leverandør.
Passer en del af programmet til et fadølsanlæg, kan vi også give et bud på en løsning.
 

Se vores vinkort her.