Forårsmenu - April-Juni 2024

OBS: Vi gør opmærksom på, at vegetarisk mad som udgangspunktet skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. 

Sprøde og saltede rodfrugter
Brød og smør
 
-------- . --------

Forret

Asparges, håndpillede rejer og grillede,
søde løg med ramsløgsmayonnaise

 
-------- . --------

Hovedret

Hopballekylling, franske ærter,
små tomater og creme-kartoffel

 
-------- . --------

Dessert

Gateau au chocolat, syltet melon og
iscreme

eller

Sandbjerg klassiker - Isbomben, med to slags is på sprød bund (bestilles senest to uger før arrangementet)

Det er muligt ved forespørgsel at købe et glas vin fra vinkælderen. Vi har også bobler, spiritus og likør, og skulle der være et ønske om en vinsmagning, giver vi gerne et tilbud på det via ekstern leverandør. Passer en del af programmet til et fadølsanlæg, kan vi også give et bud på en løsning. 

Se vores vinkort her.