4. april 2022 - kl. 00:00

Vegetarisk forplejning til møder og konferencer i regi af Aarhus Universitet bliver default valg

Ledelsen på Aarhus Universitet har – som et led i arbejdet med AU’s grønne omstilling – besluttet, at vegetarisk mad som udgangspunkt skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. Det skal fortsat være muligt at bestille alternativer med kød, men som et aktivt tilvalg.

Baggrunden for beslutningen er, at CO2-udledningen fra kød er markant højere end fra vegetarisk mad, og indsatsen er derfor med til at skubbe forplejningen på AU i en endnu mere klimavenlig retning.

Her på Sandbjerg ønsker vi, at vores mange besøgende fra Aarhus Universitet får mulighed for at leve op til beslutningen. Derfor justerer vi vores forplejning i overensstemmelse med den nye ordning i takt med, at vi får udviklet et varieret og attraktivt sortiment af vegetarretter og bliver klar med brugervenlige bestillingsformularer til alle jer, der plejer at booke forplejning. Senest i oktober 2022 vil ændringerne være gennemført. 

Læs mere om vegetarforplejning på AU på denne hjemmeside. Finder I ikke svar på jeres spørgsmål, er I velkommen til at tage fat i AU Green Team greenteam@au.dk.

Har I spørgsmål til konkrete bestillinger, så kontakt Susanne Byskov på sandbjerg@sandbjerg.dk.