14. september 2021 - kl. 11:15

Sandbjerg Gods lægger græs til DM i krolf
 

Cirka 120 krolfspillere fra hele landet mødes i slutningen af september på Sandbjerg Gods for at afgøre det officielle DM. Sporten er blevet så populær i Sønderjylland, at der flere steder ikke er plads til nye spillere.

Den 25. og 26. september lægger Sandbjerg Gods græs til de bedste krolfspillere fra hele Danmark, som skal kæmpe om det officielle DM. Det bliver med flagallé, indmarch med Sønderborg Garden, åbning ved borgmesteren og officielle DM-medaljer fra Danmarks Idrætsforbund til de bedste.

”Det betyder fantastisk meget, at vi får DM til byen. Det løfter interessen for krolf i hele Sønderjylland. Det ville jo være helt fantastisk, hvis folk kommer forbi og ser de gode spillere,” siger Børge Georgi, som er formand for Sønderborg Krolfklub og en del af landsudvalget i krolf under Dansk Arbejder Idrætsforbund.
Sandbjerg Gods bliver kulissen for det første DM siden COVID-19 ramte i 2020, og der er store forventninger til rammerne.

”Det er et kanonsted, det er helt vildt. Det bliver nogle rigtigt spændende baner at lave. Vi glæder os til igen at kunne konkurrere på allerhøjeste niveau, og så selvfølgelig se mange af de dygtige spillere, også fra lokalområdet,” siger formand for Landsudvalget i krolf i DAI Svend Erik Jensen.

Faktisk er krolfbanerne på Sandbjerg Gods efterhånden så proppede, at der ikke er plads til flere nye spillere – de er allerede 144.

Pressekontakt: Mikkel Bonnesen
DAI
Mobil: 61 33 77 66
E-mail: mikkel@dai-sport.dk
www.dai-sport.dk