6. august 2021 - kl. 11:15

Renovering af Sandbjerg Gods i gang fra 1. september 

På Sandbjerg Gods er vi 1. september begyndt på en renovering af værelserne, så vi fra september 2022 har opgraderede værelser i Ny Fløj og Stalden. Værelserne færdiggøres i etaper á 20 værelser, så de første 20 værelser står klar i begyndelsen af 2022.

Bestyrelsen for Sandbjerg Gods besluttede i begyndelsen af 2021 at igangsætte en projektering af renovering i to etaper, hhv. med renovering af Ny Fløj, Stalden og efterfølgende Palæet, Forpagterboligen og Enghuset, samt en opgradering af hovedindgang og toiletfaciliteter i fællesområdet. Den samlede tidshorisont er på 21 måneder frem til april 2023.

Som en del af udviklingen opsættes der desuden ladestandere til elbiler, og der står en omlægning til jordvarme og indførelse af energibesparende klimastyring for døren.

Sandbjerg Gods er i drift hele vejen og har i en periode en kapacitet på 54 værelser, alternativt har vi en aftale om ’genhusning’ ved meget store hold på Scandic Sønderborg og om muligt på Ballebro Færgekro. Vi er i kontakt med alle vores kunder om dette, og vi er glade for, at alle ønsker at fastholde deres arrangementer på Sandbjerg Gods.